Bæredygtig Dokumentation

Dokumentation og data er kernen i det bæredygtige byggeri. Med lanceringen af Den Frivillige Bæredygtighedsklasse er det kommet et endnu større pres for at sikre dokumentation for bygeprocessen, indholdet og kvaliteten af de færdige bygninger. 

Dashboard.png

"Der er ingen håndværkere, der har valgt deres fag for at ende op som bogholdere på byggepladsen"

Dokumentation er en af de største udfordringer for det bæredygtige byggeri i en branche, der stadig er præget af analoge processer og fravær af integrerede systemer. 

Det er pt. vurderingen at under halvdelen af landets byggepladser kan leve op til kravene i den Frivillige Bæredygtighedsklasse, når den forventes at blive obligatorisk i 2023. 

Det er en omfattende manuel proces at kortlægge, hvilke aktører/platforme, der indeholder hvilken dokumentation - og efterfølgende at kontakte dem for enten at få adgang til den nødvendige dokumentation eller at få den tilsendt.

SiteHubs platform kan gøre det muligt at samle dokumentationen automatisk. Her registreres og dokumenteres materialer fra alle leverancer og transporter til byggepladsen samt deres slutlokation. 

SiteHub er medlem af Green Building Council Denmark og rådgiver gerne om mulighederne for at imødekomme de mange krav om dokumentation i hhv. DGNB, Svanemærket og den Frivillige Bæredygtighedsklasse. 

DGNB_Web_01_edited.jpg
svanemaerket_1_745x300_edited.png
maxresdefault.jpg
DK-GBC-logo_RGB_Fotor.png