top of page
IMG_20230914_133031.jpg

SiteHub dokumenterer og opsamler data, mens du bygger

SiteHubs platform understøtter automatisk dokumentation af lang række forhold, som der stilles krav om i bygningsreglementet, EU's taksonomi, ESG-rapportering, DGNB, Svanemærket og Den Frivillige Bæredygtighedsklasse. Det sker gennem automatisk opsamling af data gennem byggeprocessen og integrationer til distributørerne. 

Læs mere om de forskellige krav, og hvordan du kan bruge SiteHubs platform til at effektivisere processen og minimere spild af tid. 

SiteHub ift.

DGNB

DGNB_Web_01_edited_edited.jpg

SiteHubs aktiviteter på byggepladsen understøtter 7 kriterier i DGNB’s Bæredygtighedscertificering af Nye bygninger og omfattende renoveringer. Det svarer til ca. 30,6 pct. og 910 mulige point i vejledningen. Ud af disse kan SiteHub bidrage - direkte eller indirekte - til indhentelse af ca. 300 point.

Få mere viden om, hvor SiteHub kan bidrage til din DGNB-certificering. 

Læs mere ->

SiteHub ift. 

Klimakrav i bygningsreglementet

1. januar 2023 træder nye klimakrav i bygningsreglementet i kraft. Det betyder, at der skal udføres en LCA for alle nybyggerier. SiteHubs platform opsamler dokumentation for dine materialer og mængder automatisk i byggeprocessen. 

Læs mere om, hvordan SiteHub kan hjælpe dig med at leve op til de nye klimakrav. 

Læs mere ->

Skærmbillede 2022-12-08 kl. 12.43.58.png

SiteHub ift. 

Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

maxresdefault.jpg

SiteHub understøtter flere af kriterierne i Den Frivillige Bæredygtighedsklasse, herunder særligt kravene til dokumentation af materialer, affald, spild og transport til og fra byggepladsen. 

Få mere at vide om, hvordan SiteHub kan bidrage til projekter, som følger den Frivillige bæredygtighedsklasse. 

Læs mere ->

SiteHub ift.

LEED certificering

En LEED-certificering bliver fra tid til anden anvendt som alternativ til DGNB. SiteHubs aktiviteter på byggepladsen er med til at understøtte 2 overordnede kriterier i LEED’s bæredygtighedscertificering af nybyggeri, hvilket omfatter Sustainable Sites og Marerials & Resources.

Læs mere ->

troldtekt_leed_banner_logo.jpg
bottom of page